SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Yeni dönemde sürprizlere hazırlıklı olun!

7 Haziran 2024
Yazı Boyutu: A+ A-

Gaziantep'in en çok okunan dergisi Parantez'in yeni sayısı ile yeniden karşınızdayız. Sizler için yine dopdolu, keyifle okuyacağınız bir dergi hazırladık. Parantez'in bu sayısı da, her satırını merakla okuyacağınız röportajları, ilgi çekici haberleri ve yazılarıyla uzun süre gündem oluşturacaktır. Bu sayımızda 750 lira sermaye ile 17 fabrika kuran Yatırım Sihirbazı Bilal Kara, UPTOWN CLASSICS ve WHITE STONE markalarını erkek giyiminde şıklığın ve kalitenin adresi yapan genç girişimci Gökhan Çoban ve 8 yıldır Türkiye şampiyonu olan Alpaslan Group'un gurur verici başarı hikayesini keyifle okuyacağınıza inanıyorum.

Yine "Paylaşmak mutluluktur" sözünü hayatının her alanında uygulayan ve "Yardım ettikçe yaşama sevincim artıyor" diyen TOBB Girişimci Kadınlar Kurulu Başkanı Ayşen Ahi'nin hikayesi herkesin ilgisini çekecektir.
Gaziantep Girişimci İş Kadınları Derneği'nin (GAGİKAD) Güneyden Kuzeye yaptığı başarılı programın ayrıntılarını okurken, "Hayat çekilmeye değer" diyen Fotoğrafçı Barış Erkek'le fotoğrafın büyülü dünyasına yolculuğa çıkacaksınız.
Ve yine bir ilk, yine önemli bir başarıya imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i, Türkiye Milli Olimpiyatlar Komitesi (TMOK) tarafından “Türkiye’nin 1 numaralı Fair Play Annesi” seçilmesinden dolayı kutluyorum.
"Dürüst oyun, dürüst davranış" anlamına gelen Fair Play etik üstü bir davranış olarak tanımlanmaktadır. İçinde sevgiyi, dostluğu, dürüstlüğü, adil olmayı ve kardeşliği barındıran Fair Play, kişinin bir olay içinde rakiplerine, çevredekilere, kendi hayatını, geleceğini, ailesini ve çıkarlarını düşünmeden özverili, benlik duygusundan uzak davranması anlamına gelmektedir.
Fair Play anlayışının tüm topluma hakim olması, daha güzel, daha aydınlık ve daha mutlu bir dünyanın anahtarı olacaktır. Anne bakış açısını önemsiyorum. Anne bakış açısı ile Gaziantep'in, ülkemizin ve de dünyanın çözülemeyecek sorunu olmadığına inanıyorum. Bu anlamda Başkan Şahin'in, Fair Play anlayışının yaygınlaşarak daha yaşanabilir, daha güzel ve daha mutlu insanların yaşadığı bir ülke hedefine büyük katkı sağlayacağına inancım tamdır.
Bu arada Ay Medya Grubu olarak güzel bir gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Oluşum Gazetesi, Radyo Zeugma, Parantez Dergisi ve GRT Televizyonu ile yayıncılık alanındaki başarılarımıza sürekli yenilerini ekliyoruz.
Biliyorsunuz şehrimizin uydu üzerinden yayın yapan tek televizyon kanalı olan GRT, ulusal çaptaki programları, haberleri ve ilgi çekici yayınları ile kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine kavuştu. Artık Bölgemizin en çok izlenen televizyon kanalı GRT için yeni bir dönem başlıyor. Çünkü GRT artık Dijitürk platformu üzerinden de izlenebilecek. Böylece izleyici sayımız ve etkimiz daha da artacak. Bir çok alanda Türkiye'ye öncülük eden Gaziantep, yayıncılık anlamında daha da güçlenecek.
Yaz mevsimiyle birlikte GRT'deki programlar sezon finali yaptı. Yeni sezon hazırlıkları da yoğun şekilde sürüyor. Bizi takip etmeye devam edin. Çünkü yeni dönemde büyük sürprizlerimiz var.
Sağlıcakla kalın.

  Yükleniyor...