SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Alkışı Hak Edenler!

8 Ağustos 2024
Yazı Boyutu: A+ A-

Başarı hikayeleri, okumaktan en çok keyif aldığım yazılardır. Moral ve motivasyon kazandırır, karamsarlığı ve umutsuzluğu giderir. 'Onlar başardıysa, ben de başarabilirim' duygusunun oluşmasını sağlayarak girişimciliği teşvik eder.
İşte bu nedenlerden dolayı Parantez Dergisi olarak hemen her sayımızda farklı sektörlerden, birbirinden ilginç ve ilgi ile okunan başarı hikayelerine yer veriyoruz.
Bu sayımızda da yine sıfırdan gelip, sektöründe zirveye çıkan başarılı iş insanlarımızın öykülerini okumaktan büyük keyif alacağınızı düşünüyoruz. Kapak konuğumuz olan Erkan Erdem, Gaziantep'in dünya ile iletişiminin en önemli kahramanlarından birisi. Süperonline Gaziantep Distribütörü Erdem Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Erdem, sıfırdan başladığı çalışma hayatında bugün Gaziantep, Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki şirketlerinde yaklaşık 400 kişiye istihdam imkanı sağlıyor. Süperonline distribütörleri arasında çok özel bir yeri olan Erkan Erdem, Gaziantep sevdasını sektörüne taşıyor ve Gaziantep'e özgü 0 (527) ön numaralı operatör için çalışmaların son aşamaya geldiğini müjdeliyor.
Yine 13 yaşında başladığı kuaförlük mesleğinde dünyanın farklı ülkelerinde tecrübeler kazandıktan sonra 25 yaşında Gaziantep'te Kadir Alkan markası adı altında 10 koltuklu salon açan Mecit Erkul'un, mesleğinde fark yaratan öyküsü de ilgi ile okunacaktır.
By Özlem markasını duymuşsunuzdur. By Özlem markası ile iş ve cemiyet hayatında adından sıkça söz ettiren Özlem Özyaşar, yeni sezonda GRT ekranlarında bomba gibi bir programa imza atmak için start verdi. "Özlem Evinize Geliyor" isimli programın bağımlılık yapacağına ve izleyicileri ekrana kilitleyeceğine inanıyorum.
Sadece özel sektörden başarı hikayelerine yer vermiyoruz. Kamudan da başarı hikayelerini görmek memnuniyet verici. Anne ve babam adına yaptırdığımız anaokulunun Müdürü Havize Yatkın, bir öğretmenin, bir okul müdürünün isterse neler başarabileceğinin en güzel örneğini oluşturuyor. Okulun dış ve iç duvarlarını boyayan, sonra da çocukların seveceği karakterlerle donatan, velileri de kapsayan etkinlikler yaparak naçizane bir köy okulu olan Ayşe-Mehmet Maşa Anaokulu'nu Gaziantep'te en çok tercih edilen ana okullarının arasına sokan Havize Yatkın bir değil binlerce teşekkürü hak ediyor.
Hepimiz nefes alıyoruz ancak doğru nefes almayı daha doğrusu nefes terapisini çoğumuz bilmiyoruz. Konu o kadar önemli ki, Nefes Koçu ve Eğitmeni Hülya Borazan, "Nefesini değiştir, hayatın değişsin!" diyor. Borazan'ın bedenen, ruhen ve zihnen iyileşmeyi sağlayan doğal şifa kaynağı olan nefes terapisi ile ilgili açıklamaları herkesin ilgisini çekecektir.
Modadan magazine, sanattan spora, eğitimden ekonomiye hayatın her alanından haber, yazı ve röportajları ile dopdolu bir Parantezi siz okurlarımıza sunmaktan dolayı mutluyuz.
Sağlıcakla kalın.

  Yükleniyor...