SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Makyaj dünyasının yıldızı Muson Gaziantep´te

Makyaj dünyasının iki önemli ismi Ayşe Bodur ve Seda Yıldız güç birliği yaparak Muson Hair & Make-Up Gaziantep Şubesi´ni hizmete açtı.

27 Temmuz 2023 17:27

Türkiye'de makyaj denilince ilk akla gelen isimlerden birisi olan Muson Hair & Make-Up markasının kurucusu Ayşe Bodur, Gaziantep şubesi için başarılı iş insanı Seda Yıldız'ı tercih etti. Muson Hair & Make-Up Gaziantep Şubesi düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

 

"KADINLARIN NE İSTEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ"

 

 Muson Hair & Make-Up Gaziantep Şubesinin açılışı dolayısıyla şehrimize gelen ünlü makyaj  artisti Ayşe Bodur, Gaziantep'te olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Bodur, "Bayan kuaförlüğünde geçirdiğimiz 20 yılı aşkın sürede edindiğimiz tecrübeleri ve müşteri beklentilerini bir araya getirerek 4 yılı aşkın süredir üretmekte olduğumuz yüksek kaliteli ürünlerle sizlerleyiz. Bayanların ne istediğini çok iyi biliyoruz ve en yüksek kaliteli ürünleri sizlere sunabilmek için çaba harcıyoruz. Muson Kozmetik bir prestij markasıdır ve piyasaya sunduğumuz her ürün sizlerin tatminini ve mutluluğunu amaçlamaktadır" dedi.

 

Makyaj denilince akla gelen ilk isimlerden olan Ayşe Bodur, uzun yıllardır makyaj konusunda edindiği bilgi, birikim ve tecrübelerini Gaziantepli kadınlarla paylaşarak, onların hayatına güzellik katmak istediğini söyledi. Muson Hair & Make-Up markasının şubesini açmak için Güneydoğu'dan 35 civarında talep aldıklarını vurgulayan Ayşe Bodur, bölgedeki ilk şubeyi Gaziantep'te başarılı ve sevilen iş insanlarından Seda Yıldız ile birlikte açmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı.

 

 

“KADINLARIN HAYATLARINA GÜZELLİK KATIYORUZ”

 

Ayşe Bodur, şöyle devam etti: "Değerli girişimci Seda Yıldız ile birlikte yıllardır makyaj sektöründe edindiğimiz tecrübelerin ürünü olan Muson Hair & Make-Up Gaziantep Şubesi'ni açmaktan dolayı büyük mutluluk ve heyecan yaşıyoruz. Kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışımızla  sadece dünyaca güvenilirliği onaylanmış ürünlerle hizmet vereceğiz. Sektördeki yerimizi daha da yukarılara çıkarmak için sürekli kendimizi geliştiyor ve trenleri yakından takip ediyoruz. Kullandığımız ekipmanları sürekli yeniliyoruz. Tecrübemizi ve işimize duyduğumuz aşkı birleştirerek kadınların hayatına güzellik katıyoruz.

 

 

 

“SEDA YILDIZ İLE ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

 

Yaklaşık çeyrek asırdır bu sektörün içerisindeyim. Çırak olarak başladığım sektörde edindiğim tecrübe ve deneyimlerle gelin saç ve makyajını farklı bir noktaya taşıdım. Bu noktaya adım adım, büyük emeklerle geldik.   Muson Hair & Make-Up markası ile birlikte kurumsallaşma ve büyümede önemli ivme kazandık. Markamız büyük ilgi gördü. Özellikle Güneydoğu illerinden çok fazla talep geliyordu. Gaziantep şubesini açmak için 35 civarında istek aldık. Ancak ben Seda Yıldız ile çalışmayı çok istedim. Sonunda Seda Yıldız ile el ele vererek Muson Hair & Make-Up Gaziantep Şubesini hizmete açtık. Herkese hayırlı uğurlu olsun. Gaziantep'te bir Muson şubesi olduğu için çok mutluyum. Muson şubesini Seda Yıldız ile açtığımız için daha da mutluyum."

 

“MÜŞTERİLERİMİZE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATACAĞIZ”

 

Gaziantep'te makyaj dünyasının tanınan isimlerinden olan başarılı iş kadını Seda Yıldız ise, şehrimize Kryolan'ın ardından büyük bir markayı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Muson Hair & Make Up şubesinin hizmete girmesi ile birlikte Gaziantep'te sektörde önemli bir boşluğun dolacağını vurgulayan Seda Yıldız, "Ben ve ekibim çok heyecanlıyız. Gaziantep ve bölge kadını, bakımı, güzel görünmeyi ve kendine değer vermeyi çok seviyor. Güzellik bir kadın için paha biçilmez bir değer taşımaktadır. Muson Hair & Make-Up Gaziantep Şubesi ekibi olarak profesyonel bir anlayışla hizmet vereceğiz. Gaziantep'te daha önce görülmemiş bir konseptle müşterilerimize unutamayacakları anlar yaşatmak için çaba gösteriyoruz" şeklinde konuştu.

 

 

“GAZİANTEP’TE İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEKTEN GURUR DUYUYORUM”

 

Gaziantep'te ilk makyaj stüdyosunu açan Seda Yıldız, konuşmasına şöyle devam etti: "Hair & Make Up için çok talep var. Bu benim ikinci markam. Gaziantep’te ilk makyaj stüdyosunu açan ve Gaziantep’te ilk freelance çalışan kişi olarak, makyaj ile alakalı ilkleri yapmaktan çok gurur duyuyorum. Şuan Muson Hair & Make Up Gaziante pkonsept olarak Türkiye’de bir ilk oldu. Muson Hair & Make Up Gaziantep, 700 metrekarelik bi ralanda, çok farklı bir konseptile makyaj sergiliyoruz. Ayrıca burada bir kadının isteyebileceği her şeyi biz tümmüşterilerimizesunuyoruz. Sadece bir gelin makyajı ve saç değil burada bir çok hizmetimiz bulunmaktadır.”

 

“SADECE KADINLARDAN DEĞİL ERKEKLERDEN DE BÜYÜK BİR İLGİ İLE KARŞI KARŞIYAYIZ”

 

Muson Hair & Make Up Gaziantep Şubesi, sadece kadınlara değil, erkeklere de hizmet vermektedir. Çünkü günümüzde erkekler de bakımlı olmayı çokseviyor. Özellikle manikür-pedikür işlemleri için çok fazla erkek müşterilerimizden talep alıyoruz. Bu durum da tabiki bizi çok mutlu ediyor. Çünkü günümüz sürekli değişen ve gelişen bir durum içerisinde. Dünya geliştikçe bizler de geri planda kalamıyoruz. Haliyle gelişen ve değişen dünya şartlarına ayak uydurmalıyız. Bu durumun yanısıra bakımlı olmak sadece biz kadınlara has bir durum değil, aynı zamanda erkeklerde kişisel bakımlarına özengöstermek isteyebilir. Bu işlemleri yaptırmak isterkende en konforlu ve lüks yerlerdeyaptırmak en doğal hakları olduğunu düşünüyorum. Haliylebizim de hem erkek hem de kadın müşterilerimizin olması aynı zamanda büyük bir ilgi ile karşılaşmamız beni oldukça mutlu ediyor.”

 

“GAZİANTEP, MUSON HAİR & MAKE UP İÇİN ÇOK HEYECANLI”

 

Muson Hair & Make-Up şubesinin açılmasından dolayı Gaziantepli kadınların da çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Seda Yıldız, "Markayı devraldığımızdan bu yana Gaziantepli kadınlar sürekli şubemizin ne zaman açılacağını soruyordu. Çünkü bizler gibi onlar da çok heyecanlı. Biz de onların bu heyecanına karşılık olarak 500 kişinin katıldığı muhteşem bir açılış törenini gerçekleştirdik. Açılışımıza katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

 

“TALEPLERDEN ÇOK MEMNUNUZ”

 

Taleplerden çok memnun olduklarını ifade eden Muson Hair & Make Up Gaziantep Şube Müdürü Uğur Çiçek, “Muson Hair & Make Up Gaziantep büyük bir ilgi ile karşılandı. Şimdiden Gaziantep’in en gözde mekanlarından biri haline geldi. Bizde bu ilgi ve yoğun taleplerden çok memnunuz” dedi.

 

 

 

Büyük ilgi gören Muson Hair & Make Up Gaziantep’in açılış törenine  GAGİKAD Başkanı Dr. Beril Özlem Leylek, Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Gaziantep İl Başkanı Sabiha Doğan, TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ayşen Ahi, Dreamon Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Karuserci, ve cemiyet hayatının tanınan simaları katıldı.

 

 

brosur
Bu haber 223 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...