SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Nalan Kurt: İşimizi aşkla yapıyoruz

Gaziantep merkezli yazılım firması Nlksoft´un 17. kuruluş yıldönümü düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı.

28 Temmuz 2023 12:26

Tuğcan Otel'deki törene  Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin ve Hasan Öztürkmen ile Vali Yardımcısı Salih Altınok, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılınç, Kültür ve Turizm İl Müdürü Mehmet Bülent Öztürk, KOSGEB İl Müdürü Muhammed Paksoy, Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Celal Toprak, Gaziantepli ünlü yazar Sabiha Doğan ve Basın Danışmanı Ali Babat'ın yanı sıra  iş, siyaset ve sivil toplum dünyasının temsilcileri, Nlksoft bayileri ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt, törenin açılışında yaptığı konuşmada, 17 yıl önce küçücük bir ofiste temelleri atılan Nlksoft'un bugün yazılım ve yapay zeka konusunda güçlü bir marka haline gelmesinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi. Nalan Kurt, "  Türkiye ve dünyada 140 iş ortağıyla ve 14 ülkeye ihraç edilen yazılımlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Herkesin işine iyi gelmeye çalışıyoruz.Kod yazarken işimizi aşkla yapıyoruz. Dinlenmemek üzere yola çıktığımız için işimiz çok kolaylaştı. 17 yıl önce ne iş yaptığımızı anlatmakta zorlanıyorduk. Biz sadece Gaziantep’in değil Türkiye’nin geleceğini yazıyoruz. Bunu çoğu kadın olan iş arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız için daha da gururluyuz." diye konuştu.

Törene katılan Gaziantep Milletvekilleri Ali Şahin ve Hasan Öztürkmen, Vali Yardımcısı Salih Altınok ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılınç da, gecede yaptıkları konuşmada Nlksonft'un başarısını övgü ile anlatırken, Nalan Kurt'un başarı hikayesinin başta kadınlar olmak üzere tüm girişimcilere örnek olması gerektiğini söylediler.

Güvenilir Ürün Platformu Başkanı Gazeteci Celal Toprak, Gaziantep'ten dünyaya açılan bir yazılım markası olan Nlksoft'un 17. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Gaziantep'ten çıkan bir yazılım firmasının aralarında ABD ve İngiltere'nin de bulunduğu 14 ülkeye ihracat yapmasını çok önemli buluyorum. Nlksoft Yönetim Kurulu Başkanı Nalan Kurt ve ekibini bu başarıdan dolayı kutluyorum" dedi.

Başkan Toprak şöyle devam etti: "Gaziantep merkezli olan Nlksoft'un  İstanbul ve Londra'da da ofisleri bulunuyor. Nalan Hanım ve ekibi bu başarıyı Gaziantep'te yakaladı. Gaziantep önemli bir kent. Kendilerine kesinlikle Gaziantep'ten ayrılmamalarını tavsiye ediyorum. Abdulkadir Konukoğlu'nun, 'Dünyada Türkiye, Türkiye'de Gaziantep' sözünü çok değerli buluyorum. Gaziantep'ten ayrılmadan yeni başarı hikayeleri yazacaklarına eminim."

Düzenlenen kutlama törenine katılan Gazinatepli Basın Danışmanı Ali Babat'ta NLKSOFT'un son 17 yıldır Gaziantep'in ve Türkiye'nin değişim ve dönüşümde geleceğine imza attığını ifade ederek "Ülkemizde değişimin temelinde bilişim dünyası yatmakta. Son 17 yıldır bu toprakların insanı olan Nalan Kurt ve ekibi dünyanın ünlü bir çok firmasına adeta kafa tutarak bir birinden farklı alanlarda programlar geliştirerek kentin ve ülkenin dolayısıyla Türkiye'nin geleceğini yazıyor. 14 ülkeye gercekleştirilen ihracat bilişim dünyasında bir Türk kadınında olduğunun en önemli belgesi. NLKSOFT bu ülkenin değeri, bu kentin değeri. Bu değeri umuyorum ki herke bilmeli ve bilecektirde" dedi. Konuşmaların ardından Nlksoft'un başarılı iş ortaklarına ve Nlksoft'un başarısında katkısı bulunanlara plaket ve hediye takdimi ile tören sona erdi.

brosur
Bu haber 144 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...