SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

İl Başkanı Murat Çetin´den Sitem !

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, yerel gazetelerde çıkan asılsız haberlere sitem etti. İlçe binalarına kamera takılması olayını yalanlayan Çetin ”İlçe binalarına kamera takılması gibi, asılız dayanağı olmayan haberlerin yazılıp çizilmesi, bizleri üzüyor. Yanlış algı yaratılıyor. Çok şükür ruh sağlığım yerinde.“ diye konuştu.

19 Eylül 2023 18:52

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, yerel gazetelerde çıkan asılsız haberlerie sitem etti. İlçe binalarına kamera takılması olayını yalanlayan Çetin ”İlçe binalarına kamera takılması gibi, asılız dayanağı olmayan haberlerin yazılıp çizilmesi, bizleri üzüyor. Yanlış algı yaratılıyor. Çok şükür ruh sağlığım yerinde. “diye konuştu.

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, yerel gazetelerde çıkan asılsız haberleri eleştirdi.
AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısına konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, İl başkanı olduğu günden beri olan yanlış anlaşılmalara ek olarak bir de kamera eklendiğini belirterek “ 7 Temmuz’da buraya geldim ve yönetim çalışması başlatıp teşkilatımızı oluşturma çabası içerisine girdim. Daha sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yapmış olduğum mülakat esnasında ve sonrasında il binamızın tadilatını yaptık, yeniledik, sizleri de binamızda görmek isteriz dedim. Ve tabii bunu yapabilmek için de il binamız her şekliyle tam donanımlı olmalıydı. Ekip arkadaşlarımızla gece geç saatlere kadar toplantı yaparak konuştuk bu istişareler sonucu tabiri caizse genel bakım yaptık. Bunun yanında tüm ilçelerimizle koordinasyonu daha hızlı kurmak adına teknolojik ekipmanlarımızı yani bilgisayarları, yazıcıları, internet alt yapısını güçlü hale getirmek için çalıştık. Bu süreçte çağırdığımız ilgili arkadaşlarımızı AK Parti il ve ilçe binalarının hepsine yolladık. Bunun devamında ses sistemi eksiklerini gidermeye çalışırken güvenlik kamera sistemine de el atma kararı aldık çünkü çoğu eskimiş, zarar görmüş ve siyah beyaz görüntüye sahipti. İlgili firma buraya gelip eksikleri not etti ve teşkilat tarafından yenileme kararı alındı. Teşkilat her anlamda önem taşıyor. Fiziki olarakta bunlar mühim şeylerdi. Şunu da belirtmek isterim; kurmuş olduğumuz bilgisayar alt yapısında şu an Whatsapptan veya telefondan her hangi bir şekilde yorulmadan başka bir ilçemizdeki ilçe başkanımız her hangi bir talebini ya da eksiği yazdığında binamızdaki ilgili birim o ihtiyacı temin etmek için o kişiye ulaşabiliyor. Bende bu duyguyu oluşturan asıl sebepte şu; 40-50 gün önce Adana’da HÜDA-PAR’ın ilçe sekreteri saldırıya kurban giderek öldürüldü.” diye konuştu.
“YANLIŞ ALGI YARATILDI”
Çetin “ Bizler iktidar partisiyiz, gözler üzerimizde Allah muhafaza herhangi bir suikast girişimi, tartışma vs olabilir, bu bahsettiklerim her yerde başımıza gelebilir elbette. Bu kamera kayıtları bu tarz olası olaylarda her zaman önem teşkil etmiştir. Bu anlattıklarım dışında ortada hiç bir şey yok ancak bazı gazetelerde yazılana baktığımızda neredeyse ilçe başkanının odasına kamera takmışım ve yetmezmiş gibi ses kayıt cihazı koymuşum gibi algı yaratıldı. Ben depremde eşimi ve oğlumu kaybettim. Şu hayatta bana kalan en büyük şey kızım; bunca yoğunluğun içerisinde ben kızıma zor zaman ayırıp telefon edebiliyorum. Bu kadar temponun arasında hangi il başkanım kiminle ne konuşmuş diye bakacak değilim. Çok şükür ruh sağlığım yerinde. Ayrıca tüm ilçe başkanlarım tek tek çok kıymetli ve çok güvendiğim isimlerdir. Bizler bir ekibiz bu yolda omuz omuza hep birlikte yürüyeceğiz hiç bir ilçe başkanımdan şüphem yok. Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok tek amacım partimin, partilimin güvenliğini sağlayıp işlerini kolaylaştırmaktır bu da benim asli görevimdir.” dedi.

 
 
 
brosur
Bu haber 192 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...