SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Ünlü sanatçı İhsan Güvenç’in bu şarkısı çok konuşulacak

Ay Medya Grubu ziyaret eden Gaziantepli ünlü sanatçı İhsan Güvenç, GRT Magazin mikrofonlarına özel röportaj verdi. Oldukça başarılı işlere imza atan ünlü müzik sanatçısı İhsan Güvenç, yeni klipleri, özel hayatı ve hedefleri ile ilgili GRT TV mikrofonlarında çok özel açıklamalarda bulundu.

5 Haziran 2024 10:59

İhsan bey söylemekten keyif aldığınız, sizin için en önemli parçanız hangisi?

 

“Aslında hiçbirini ayırt edemem, hepsi benim evlatlarım gibi… Fakat şu an iki tane birbirinden güzel yeni şarkılar yaptık. Biri ‘Ömrüme Hoş Geldin’ diğeri ise ‘Seversen Antepli Sev’ bu iki şarkıyı okumaktan çok keyif alıyorum ama döneme göre tabi ki bu durumda değişiyor.”

YARIŞMANIN BANA KATKISI ÇOK BÜYÜK OLDU

 

İhsan bey sizi bu mesleğe yönlendiren ne oldu? Müzik sevginiz nasıl başladı?

 

“Ben 9 yaşında başladım müziğe. Saç fırçası ile şarkı söyleyen çocuklardan biriydim. Bu bir aşk, bu bir sevda. Sadece bir meslek değil. Nasip oldu, konservatuvar okuduk ve işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz.”

 

2008 yılında Popstar Alaturka yarışmasına katıldınız. Bu yarışma sizin hayatınızı ne kattı?

 

“Yarışma bana çok şey kattı. Çünkü çok önemli tecrübeler elde ettik, çok önemli kişiler ile çalışma ve tanışma fırsatımız oldu. En önemlisi de ulusal anlamda sektöre girmiş olduk. Tanınırlık anlamında ciddi katkılarını gördüm. Bu neden yarışma aslında bir dönüm noktası oldu diyebiliriz.”

BÜLENT ERSOY VE ORHAN GENCEBAY’DAN ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM

İhsan bey yarışma sürecinizde Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay size destek oldular. Bu destekleri hala devam ediyor mu ve hala görüşüyor musunuz?

 

“Evet bu soru için çok teşekkür ederim. Yarışma sürecinde de sonrasında da bana çok destek oldular. Ben Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay’dan çok şey öğrendim. İkisinin de ben de çok özel yerleri olan büyüklerim, üstatlarım. Hala da görüşmeye devam ediyoruz.”

 

DÜĞÜNLERİN, NİŞANLARIN VAZGEÇİLMEZ PARÇASI OLACAK

 

Yeni klipleriniz ile ilgili neler söylemek istersiniz?

 

“İlk şarkımız ‘Ömrüme Hoş Geldin’ besteci Gaziantepli bir hemşehrimiz Ufuk Deniz. Çok yetenekli. Güzel bir şarkı yaptı bize. Ayrıca çok kıymetli insanlar ile stüdyoda çalıştık. Çok ses getiren bir şarkı oldu. Diğer şarkımız ise ‘Seversen Antepli Sev’ bu da daha hareketli bir şarkı oldu. Klipte de bir düğün canlandırdık. Ve şimdiden düğünlerin, nişanların vazgeçilmez parçası oldu. Söz müzik Saygı Türkmen’e ait. Yaptığımız işin karşılığını alınca bizde çok mutlu oluyoruz. Bu şarkı Gazianteplilere armağan ettiğim bir şarkı.”

 

İhsan bey son yıllarda oldukça popüler bir hal alan Rap müziği nasıl değerlendiriyorsunuz?

 

“Müzik tarzı zaman zaman değişiyor. Şu an Rap’e rağbet var. Özellikle gençlerin çoğu dinliyor. Bu durum bana garip gelmiyor. Çok kaliteli işler yapan da var. Yapamayanlarda var. Ben her tarz müziği dinlerim ama güzel olmalı, kaliteli olmalı. Hiç belli olmaz düet falan bile gelebilir. Her şey olabilir. Sürprizlerle dolu bir adamım”

 

KISKANILACAK İŞLERDEN UZAK DURUYORUM

 

Müzik dünyasında erkek sanatçı olmak zor mu?

 

“Sanatçı olmak başlı başına çok zor. Bu sektörde kadın olmak daha zordur tabi ama erkek sanatçı olmakta zor. Özellikle evli ve çocuklarınız varsa tabi ki zorlukları da oluyor. Ben bunu olabildiğince muhabbetle karşılıyorum. Zorlukları var ama keyfi daha fazla”

 

 

Malum bu sektörde birçok kişi ile görüşüyorsunuz, çoğu insan izi tanıyor, eminim hayranlarınız da vardır. Bu nedenle eşiniz sizi kıskanıyor mu?

“Eşim beni hiç kıskanmıyor diyebilirim. Çünkü biz bu evliliği ben sanatçıyken yaptık. O da biliyordu o yüzden bu konuda sıkıntı çekmiyoruz. Eşimde çalışan bir kadın o da doktor. Biz ikimizde birbirimize sürekli destek oluyoruz. Açıkçası ben kıskanılacak işlerden uzak duruyorum. O potalarda hiç gezmiyorum. Ben müziğimle, işimle ön plana çıkmaya çalışan bir adamım.”

 

KLİPTE OYNAYAN ÇOCUKLAR KİMİN?

 

Peki çocuklarınız şarkılarınızı dinliyor mu?

 

“Bu soru çok güzel teşekkür ederim. Dinlemez mi? Özellikle ‘Seversen Antepli Sev’ şarkısını dinliyorlar. Bir çocuk uyurken o kadar hareketli bir müzik dinler mi? Dinliyorlar. Benim şarkılarımı çok seviyorlar. Buradan da açıklayalım. İki çocuğum da klipte oynadı. Klipte yer alan iki çocuk var zaten onlar da benim çocuklarım.”

 

 

Yıllardır çizginizi bozmadınız, ileri ki süreçler için bir hedefiniz var mı?

 

 

“İşim ve müziğimle ön plana çıkmak istiyorum her zaman. Daha iyi yerlere taşımak benim hedefim. İnsan zaman geçtikçe büyüyor, her anlamda. Daha iyi bir insan, daha iyi bir sanatçı olmak, insanlara örnek olmak benim amacım. Çünkü bu durumlar çok para kazanmaktan daha önemli benim için.”

 

TRT Müzikte TV programı yapıyorsunuz? İzlenmeleriniz nasıl peki?

“TRT Müzik’te Pazartesi günleri Esra İçöz ile birlikte yapıyoruz programımızı. İzlenme oranlarımız gerçekten çok iyi. Sadece Gaziantep’ten değil, aynı zamanda yurdun dört bir yanından izleniyoruz. Çünkü her tarzdan müziği barındırıyoruz. Yani anlayacağınız 90 dakikayı harika dolduruyoruz.”

 

GRT MAGAZİN’İ SEVEREK TAKİP EDİYORUM

 

İhsan bey Gaziantep’te bulunan sivil toplum kuruluşları ve belediyeler, kültür sanat etkinlikleri, konserleri için kapınızı çalıyor mu?

 

“Çalıyorlar tabi ki. Zaman zaman bana teklif geliyor. Birçoğunda sahne de aldım. Eminim ‘Seversen Antepli Sev’ şarkısından sonra kapımız daha da çok çalınacak diye düşünüyorum. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Ve halkımızdan da destek istiyorum.”

 

İhsan bey GRT mikrofonlarından, Gazianteplilere vermek istediğiniz bir mesaj var mı?

 

“Ben Gaziantep’i çok seviyorum. Bir Gaziantepli olarak da sürekli gelip gidip gidiyorum. Ayrıca GRT TV’yi de tebrik ederim. Oldukça başarılı işlere imza atıyor. Bir de tabi GRT’nin magazin tarafı açıkçası çok iyi bir sıyrılma oldu. Ben de severek takip ediyorum.”

 



 

 

 

brosur
Bu haber 357 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...