SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Gaziantep´in sağlık, estetik ve güzellik merkezi: Eylül Berberoğlu Klinik

5 Haziran 2024 11:04

 Sonsuz hasta memnuniyetini hedefleyen Eylül Berberoğlu Klinik, "Eylül Berberoğlu" markası ile ürettiği ürünlerle de toplumun farklı kesimlerinden olumlu tepkiler alıyor. Klinik yönetici Eylül Berberoğlu, başarı hikayesini ve klinikte yapılan tıbbi işlemleri Parantez okuyucularına anlatırken, güzel ve sağlıklı görünmek isteyen kadınlara yönelik önemli bilgiler paylaştı.

UZMAN EKİP, MODERN KLİNİK

Eylül Hanım, öncelikle sizi yakından tanımak istiyoruz. Parantez okurlarına kısaca özgeçmişinizi, Eylül Berberoğlu Klinik'in hikayesini anlatır mısınız?

Gaziantep doğumluyum, ilk,orta ve lise eğitimimi tamamlandıktan sonra sağlık bakım hizmetleri ve tıbbi hizmetler ve teknikler bölümü mezunuyum. Evli ve 2 çocuk annesiyim. Eşim Opr. Dr. Ömer Berberoğlu 2019 yılında plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı olarak muayenehane hizmeti vermeye başladı. Gaziantep de güzellik algısını değiştirip hitap etmiş olduğu kitleyi genişletmek istedim. İlk basta 6 odalı bir klinikte, 4 personel ile danışanlarıma hizmet verirken, şuan alanında uzmanlaşmış 20 kişilik ekibimle 17 odalı kliniğimizde hizmet veriyoruz. Beşinci yılımızda yaklaşık 30.000 ameliyatsız estetik uygulama yaptık. Bu sayının sadece yarısı son bin senede olması yaptığımız işin danışanlarımız tarafından beğenilerek katlanarak büyümesi beni son derece mutlu etmektedir.

ÖZENLİ VE GÜVENLİ SAĞLIK HİZMETİ

Klinikte gerçekleştirilen estetik uygulamalar nelerdir. Biraz ayrıntılara girmek istersek, neler söylersiniz?

Cilt bakımı, leke tedavisi, epilasyon, saç-kirpik tırnak bakımı, mikro dermabrazyon, radyofrekans ve ultrasonik tedaviler, iğneli radyo frekans, dermapen-dermaroller uygulamaları, cerrahisiz yüz germe uygulamaları, botoks dolgu uygulamaları klinik bünyesinde gerçekleştirdiğimiz işlemlerdir. Estetik uygulamalar çoğunlukla gerekli-mecbur olmayıp kişinin kendisini daha iyi ve özel hissettiği işlemler topluluğudur. Burada önemli olan danışanımızın ne istediğini iyi anlayıp tedavi seçeneğini özenle ve eksiksiz olarak uygulamak çok önemlidir. Kişinin kliniği arayıp randevu aldığı andan itibaren özenli ve güvenli bir sağlık hizmeti aldığından emin olmasının bizim toplumumuz için kesinlikle önemli olduğuna inanıyorum. Güven temeline dayanan sağlıklı bir işlem sonucunda hasta memnuniyetini artırmaktadır.

BAŞARI İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ UYGLAMALAR

 Kliniğimizde uygulanan işlemlerden kısaca bahsetmek gerekirse;

-Botoks (Botulinum toksin): Kırışıklıkların ve mimik çizgilerinin azaltılmasında kullanılan en popüler medikal estetik uygulamalardan biridir.


-Dolgu uygulamaları: Hyaluronik asit içeren dolgular, ciltteki hacim kaybının giderilmesi, çukurların doldurulması ve yüz hatlarının belirginleştirilmesi amacıyla kullanılır.


-Kimyasal peeling: Cilt yüzeyindeki ölü hücrelerin temizlenmesi ve cilt tonunun eşitlenmesi için uygulanan bir yöntemdir.


-Lazer uygulamaları: Lazer teknolojisinin kullanıldığı cilt gençleştirme, leke tedavisi, kılcal damarların tedavisi gibi birçok alanda etkili bir medikal estetik uygulamadır.


-PRP (Platelet Rich Plasma) uygulaması: Kişinin kendi kanından elde edilen zenginleştirilmiş plazmanın cilt gençleştirme ve saç dökülmesi tedavisinde kullanıldığı bir yöntemdir.


-Mezoterapi: Cilde vitamin, mineral ve antioksidanların enjekte edilerek cilt gençleştirme, cilt yenileme ve saç dökülmesi tedavisinde kullanılan bir medikal estetik uygulamadır.
Bu uygulamaların her biri kişinin cilt tipi, ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda uygulanmalıdır. Bu işlemlerin riskleri ve yan etkileri olabileceğinden, güvenilir ve deneyimli bir klinik veya merkezde yaptırılması önemlidir. Ayrıca, medikal estetik uygulamaların kalıcı olmadığını ve belirli periyotlarda tekrarlanması gerektiğini unutmamak önemlidir.

Siz aynı zamanda kendi adınızla bazı ürünlerin üretimine de başladınız? Neler üretiyorsunuz, ürünlerinize nasıl tepkiler alıyorsunuz?

Eylül Berberoğlu markası adı altında ürün üretimi yeni başlattığım ve kısa sürede toplumun her kesiminden beğeni aldığımız bir uygulama. Buradaki amacım geniş kitlelerin kaliteli, uygun ve güvenilir ürünlere kavuşmasıdır. Zayıflama filtre kahve, akne ve leke sabunu, detoks içeceği, bb güneş kremleri halihazırda kullanıma sunulmuş olup yeni ürünlerimizin hazırlığı da yapılmaktadır.

ARINMIŞ VE PÜRÜZSÜZ BİR CİLT İÇİN NELER YAPILMALI?

Havaların birden ısındığı bahar aylarını yaşıyoruz. Bu dönemin cildiniz üzerinde olumsuz etkileri var mıdır? Olumsuz etkileri azaltmak için önerilerinizi anlatır mısınız?

Bahar aylarında artacak olan sıcaklık, daha fazla karşılaşacağımız güneş ışınları ve artan nem seviyesi tabii ki cildimizi etkileyecek. Sağlık konularında her zaman önceliğimiz olan su tüketimi cilt bakımında da büyük önem taşıyor. Özellikle bahar ve yaz aylarında diğer mevsimlere göre daha fazla su tüketmemiz gerekiyor. Günlük olarak cilt temizliği çok önemli… Makyaj yapmamış olsak bile gece biz uyurken cildimiz tuz ve nem ürettiği için yüzeyde atık birikimi oluyor. Günlük hayatımızda da hava kirliliği veya ciltte salgılanan maddeler sebebiyle gözenek tıkanıklıkları meydana gelebiliyor. Bunun önüne geçmenin en iyi yolu günlük olarak cildi arındırmak!  Kıştan çıkan cildini güneşli günlere hazırlamak için nemlendirici etkili jel formunda bir temizleyici tercih edebilirsin. Bunu sabah ve akşam uygularsan, cildin arınmış şekilde pürüzsüz bir görünüme ulaşabilirsin.

UV IŞINLARINA KARŞI CİLDİMİZİ SAVUNMASIZ BIRAKMAMALIYIZ

Son yıllarda peeling uygulamalarına talep çok artıyor. Cilt bakımında peelingin önemini anlatır mısınız?

Kapsamlı bir cilt bakımı Peelingsiz düşünülemez. Cildimiz ölü hücrelerden arınır ve gözenekler temizlenir. Cildinin ihtiyacına göre haftada 1-2 kez peeling yapabilirsin. Cildini temizleme jeli ile arındırdıktan sonra peeling yapabilir ve bakım rutinini güçlendirebilirsin.

Ayrıca serumlar ile cilt bakımınızı destekleyebilinirsiniz.C vitaminli, nemlendiricili veya kollajenli gibi birçok çeşidi mevcut. Nemlendiriciden önce uygulanan bu cilt serumları sayesinde yaptığın bakımın etkisini daha net görebilirsin. Sıvı ve yoğun etkili olan bu karışımlar kış mevsiminden çıkan cildine destek olmak için fazlasıyla uygun. Aynı zamanda SPF içerikli nemlendirici losyonlar tercih edersen, cildini zararlı güneş ışınlarından da korumuş olursun. Çünkü dağılan bulutların ardından kendini daha fazla gösteren UV ışınlarına karşı cildimizi savunmasız bırakmamalıyız.

Eylül hanım gelecekle ilgili hedeflerinizi de öğrenmek istiyoruz. Gelecekte Eylül Berberoğlu Klink olarak yapmak istediklerinizi anlatır mısınız?

Kadınlar her zaman çok daha genç ve güzel görünmek istemişlerdir. Önceden bunu sadece aynalara bakarak yaparken şimdi ise telefon kameraları ile çeşitli sosyal medya platformlarında kendilerine bakabilmektedirler. İnsanlar kendi yüzlerine daha çok bakarak bir arayış içerisindeler. Gelecekteki hedefim bu arayışı çözüm bulacağım yeni kaliteli, uygun ürünlerle geniş kitlelere sunduğumuz hizmetlerle kişilerin kendilerini daha iyi hissedebilmelerini sağlamayı amaçlamaktayım.

RİSK OLUŞTURACAK FAALİYETLERDEN KESİNLİKLE KAÇINIYORUZ

Hızlı büyüyen, önemli bir sektörünüz var. Bu hizmetlerin alanında uzman ekip tarafından uygun ortamlarda verilmesi çok önemli. Ne yazık ki, zaman zaman bu konularda olumsuz haberler de gündeme geliyor. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyiz?

Öncelikle kliniğimiz plastik ve estetik cerrahi kliniği. Hem tanı hem de tedavi amaçlı bir klinik. Tıbbi etik değerlere kıymet vererek hasta memnuniyetini en üst seviyede tutmaktayız. Kliniğimizde sunduğumuz tüm sağlık hizmetlerimizde her zaman etik davranışlarda bulunuyoruz. Bizler için önemli olan hastalarımızın sonsuz memnuniyetidir. Dolayısıyla tedavilerimizi uygularken hastalarımızı riske atacak türden faaliyetlerden kesinlikle kaçınıyoruz. Hastalarımızın sorunlarını iyi anlıyor ve çözüm odaklı bir tedavi programı öneriyoruz.

Son olarak söylemek istedikleriniz nelerdir?

Güzellik her ne kadar kişiden kişiye değişen bir durum olsa da, herkes tarafından olumlu bir anlam ifade etmek için kullanılır. Her zaman danışmalarıma söylediğim söz GÜZELLİK RUHU HAREKETE GEÇİRİR. Basit kolay bir şekilde güzelliğinize değer ve anlam yüklemek için sizi kliniğimize bekliyoruz.

Teşekkür ederiz.

brosur
Bu haber 221 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...