SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Simge Tertemiz´den Therma La Dolce Vita sürprizi

GRT ekranlarında yayınlanan Simge Tertemiz ile GRT Magazin programının sunucusu Simge Tertemiz, programını kaplıca, hamam ve kür merkezi Therma La Dolce Vita´dan sunarak izleyicilerine büyük bir sürpriz yaptı.

5 Haziran 2024 11:16

Therma La Dolce Vita'daki program çekimleri sırasında kaplıca, hamam ve kür merkezini yakından tanıma fırsatı bulan Simge Tertemiz, silisyum ve bikarbonat zengini kaplıca suyuna sahip olan tesisi çok beğendi ve program sırasında sık sık övgü dolu cümleler kullandı. "Hücrelerin yaşlanmasını nasıl durdurabiliriz?" sorusuna cevap olarak kurulan Therma La Dolce Vita'nın silisyum zengini suyu, sağlığınıza sağlık katıyor. Silisyum insanın yapı taşı, kemik yapısının temeli olduğu kadar, pırlanta, zümrüt ve yakutun da temel taşı olarak biliniyor.
Simge Tertemiz ile GRT Magazin izleyicileri, Gaziantep'te merkezde dünya standartlarında hizmet veren tesise hayran kaldı. Ekranların ünlü magazin sunucusu Simge Tertemiz, sağlığına sağlık katmak isteyenlere her anlamda başarılı bir girişimcilik örneği olan Therma La Dolce Vita'yı önerdi.


KAPLICA, HAMAM, KÜR VE SAĞLIK MERKEZİ


KNC Sağlık ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi sahipliğinde, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Medine Konca yönetiminde, 3500 m² kapalı alan üzerinde iki ayrı blok halinde faaliyet gösteren Kaplıca ve Kür Merkezi ile Sağlık Merkezi bileşiminde kaplıca ve spa hizmetleri ile geleneksel ve tamamlayıcı tıbbi uygulamaları (GETAT) bünyesinde birleştirmektedir.
Kaplıca ve kür merkezimiz; 2 adet Termal Havuz, 2 adet Türk Hamamı, 2 adet Sauna, 1 adet Buhar Odası, 1 adet Medikal Tuz Odası, 1 adet 6 kişilik Jakuzi Havuzu, 12 adet içerisinde doğrudan kaplıca suyu verilen jakuzi ve masaj masası bulunan Suit, VIP A ve VIP B kategorilerindeki konforlu soyunma odaları ve 50 kişilik restaurantı ile Welness ve SPA hizmetleri vermektedir.

Sağlık merkezimiz ise; kadın hastalıkları ve doğum polikliniği, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları polikliniği, ozon terapi kliniği, mezoterapi kliniği, kupa uygulama kliniği ve genital estetik klinikleri ile hem geleneksel hem de tamamlayıcı tıbbi uygulamaları bünyesinde barındırmaktadır.

Bu bileşim, bugüne kadar adı geçen hizmetleri yurtdışında almayı tercih eden pek çok müşterimizin bu hizmetlere daha kolay ve ekonomik olarak ulaşımını sağladığı gibi yurtdışından gelen müşterilerimizin memnuniyetleri sayesinde ülkemizin sağlık turizmine de katkı vermektedir.

Özellikle covid-19 pandemi döneminde bağışıklığı artırıcı; glutatyon ve ozon tedavileri ile olası bir virüs bulaşımı durumunda vücudun virüse karşı direnci artırıldığı gibi hücre bozulmalarını engelleyici tedavilerle yaşlılığın getirdiği bozulmalarında önüne geçilebilmektedir.

brosur
Bu haber 213 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...