SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

"Şehirler markaları ile güçlüdür"

Türkiye ekonomisinin göz bebeği kuruluşlarından birisi olan Altunkaya Şirketler Grubu’nu ziyaret eden ünlü sunucu Buket Aydın, Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya’dan grubun başarı hikayesini dinledi.

5 Haziran 2024 11:19

Altunkaya Şirketler Grubu’nun 1980’lerde çok kısıtlı imkanlarla başlayan yolculuğunun bugün dünya markası denilebilecek noktaya gelmesinin ülkemiz adına büyük bir başarı hikayesi olduğunu ifade eden Buket Aydın, markaların şehirler ve ülkeler için önemine dikkat çekti. 

 

BUKET AYDIN’DAN ALTUNKAYA’YA ZİYARET
Ünlü sunucu Buket Aydın, Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'yı ziyaret etti. Gaziantep'in uydu üzerinden yayın yapan tek televizyon kanalı olan GRT'de, "Buket Aydın'la Gündem Özel" isimli bir program yapan ünlü sunucu Buket Aydın, Altunkaya Şirketler Grubu'nun Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'ndeki modern tesislerini gezdi.

GURUR VERİCİ BİR BAŞARI HİKAYESİ

Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya'dan, grup bünyesinde yer alan firmalarda gerçekleştirilen üretim, istihdam ve ihracat gibi konularda bilgiler alan Buket Aydın, modern tesislerdeki incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı. Altunkaya Şirketler Grubu’nun çok sayıdaki markası ile ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını ifade eden Buket Aydın, "Bünyesinde çok sayıda markayı barındıran Altunkaya Şirketler Grubu ülkemiz için gurur verici bir başarı hikayesi" diye konuştu.


MARKA SAYISINI ARTIRMAK GEREKİYOR
Gaziantep'in önemli markalarını ziyaret etmeye Altunkaya Şirketler Grubu ile başlayan ünlü sunucu Buket Aydın, "Altunkaya Şirketler Grubu gıda, hijyen, ambalaj, tarım, tekstil, hayvancılık, inşaat, otomotiv sektörlerindeki firmaları ile Türkiye ekonomisine yön veren kuruluşlar arasında yer alıyor. Markalar ve markalaşma çok önemlidir. Çünkü şehirler markaları ile güçlüdür. Daha güçlü bir Gaziantep için marka sayısını artırmak gerekiyor" şeklinde açıklamada bulundu.

 

ALTUNKAYA: ÜRETİM ÖNEMLİ


Altunkaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, Buket Aydın'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Altunkaya, "Biz kalkınmanın, gelişmenin, insanlarımızın daha mutlu hayata kavuşmasının ancak üretimle mümkün olacağına inanıyoruz. Bu nedenle Altunkaya Şirketler Grubu olarak 1980 yılında başlayan yolculuğumuz aynı heyecan ve aynı azim ile devam ettirerek sürekli yeni yatırımlarla ülke ekonomisine katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

 

GAZİANTEP MODELİ ÖRNEK ALINMALI

 

Gaziantep’in sanayileşme alanındaki başarısından çok etkilendiğini ifade eden ünlü sunucu Buket Aydın, Gaziantep’in başarısının diğer iller tarafından örnek alınmasını istedi. Buket Aydın, “Gaziantep yakından incelenmesi ve örnek alınması gereken bir şehir. Gaziantep, batı illerindeki çoğu avantaja sahip olmamasına ve limanı bulunmamasına rağmen Türkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesini kurmuş. Bugün burada onlarca dünya markası çıkmış. Bu başarının, Gaziantep modelinin sanayileşmek isteyen diğer iller tarafından örnek alınması gerektiğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK


 Ünlü sunucu Buket Aydın, Türkiye ekonomisinin gözbebeği illerinden birisi olan Gaziantep'te marka ziyaretlerine Altunkaya Şirketler Grubu ile başladığını belirterek, “Markalaşmak çok önemli. Markalarımızın kıymetini bilelim. Ulusal ve uluslar arası marka sayısını artırmanın yollarını bulmalıyız. Bu nedenle markalarımızı tanımak ve tanıtmak amacıyla ziyaretlerimize devam edeceğiz” diye açıklamada bulundu.

 

brosur
Bu haber 147 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...