SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Koza Home, Simge Tertemiz ile GRT Magazin’e ev sahipliği yaptı

Koza Home Gaziantep mağazası, kısa sürede Türkiye televizyonlarının en çok sevilen ve tercih edilen magazin programlarından birisi haline gelen Simge Tertemiz ile GRT Magazin programının çekimlerine ev sahipliği yaptı.

5 Haziran 2024 11:20

EĞLENCELİ, RENKLİ VE HEYECANLI

Podyum dünyasının ve televizyon programlarının aranan isimlerinden Simge Tertemiz’in sunduğu “Simge Tertemiz ile GRT Magazin” eğlenceli, renkli ve sürpriz konu ve konukları ile kısa sürede magazin dünyasının gözdesi haline geldi. Simge Tertemiz ile GRT Magazin programının çekimleri bu kez de halı, ev tekstili, yaşam ve mobilya ürünleri ile ülkemizin önde gelen mağazaları arasında yer alan Koza Home’da gerçekleşti.

SİMGE TERTEMİZ’DEN KOZA HOME ÜRÜNLERİNE TAM PUAN

Her programı farklı mekanlarda çekerek magazin izleyicilerinin karşısına sürprizlerle çıkmayı planlayan Simge Tertemiz, Koza Home’un Gaziantep’teki 1200 metrekarelik mağazasında yer alan halıdan ev tekstiline, el dokuması özel kilimlerden, dekorasyon ürünleri ve mobilyaya kadar binlerce ürüne hayran kaldı. Gaziantep’in bu alanda bir dünya markasına sahip olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden ünlü magazin programı sunucusu Simge Tertemiz, Koza Home ürünlerinden övgü ile bahsetti. Ünlü sunucu Simge Tertemiz, Koza Home ürünlerine tam puan verdiğini açıkladı.

KEYİFLİ BİR ZİYARET NOKTASI

Koza Home’un Gaziantep mağazasına ilgi her geçen gün devam ediyor. Evinde şık, kaliteli, huzur veren konforlu ürünler isteyenlerin buluşma noktası olan Koza Home Mağazası, Akdeniz’in kültürel zenginliğini İskandinav sadeliği ile bir araya getirerek evlere lüks bir dokunuş yapmayı hedefliyor. Mağazanın dingin ve huzurlu yaşam alanı da herkes için keyifli bir ziyaret noktası olma özelliği taşıyor. 

HER EVE BİR KOZA HOME

İlk mağazasını Gaziantep’te açan Koza Home, Türkiye genelindeki büyüyerek mağaza sayısını artırmayı hedefliyor. “Her eve bir Koza Home” sloganı ile hareket eden Koza Home Mağazası,  perakende mağazalaşma süreci kapsamında uluslararası pazarda Avrupa ve Orta Doğu’da 10 yıl içerisinde 30 mağaza açmayı hedefliyor.

ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLER

Sime Tertemizle GRT Magazin programının sunucusu Simge Tertemiz, Koza Home Mağazası’nda yapılan çekimlerin ardından yaptığı açıklamada, böylesine bir mağazanın Gaziantep’e kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti. Simge Tertemiz, Koza Home’da yer alan ürünleri başta kadınlar olmak üzere tüm tüketicilere tavsiye ederken, şunları söyledi:

“Koza Home mağazasında çekim yapmaktan, Koza Home’un birbirinden şık ve konforlu ürünlerini yakından görmekten büyük mutluluk duydum. Kalitesiyle, şıklığı ile her eve tavsiye edebileceğim bu ürünlerin çevre dostu olduğunu öğrenmek beni daha da mutlu etti. Evlerinde küçük dokunuşlarla büyük fark yaratmak isteyenleri Koza Home’a bekliyoruz.”

 

 

 

 

brosur
Bu haber 133 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...