SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Azelin, sevilen magazin programına ev sahipliği yaptı

Gelinlik modasının öncü firmalarından birisi olan Azelin Gelinlik, GRT TV´de yayınlanan Türkiye´nin en sevilen magazin programlarından birisi olan Simge Tertemiz´le GRT Magazin´e ev sahipliği yaptı.

5 Haziran 2024 11:21

Magazin programlarının ünlü sunucusu Simge Tertemiz, GRT'de yayınlanan "Simge Tertemiz'le GRT Magazin" isimli programının her bölümünü farklı mekanlarda sunmaya devam ediyor. Özel konu ve konukları ile magazin dünyasında sıkça konuşulan Simge Tertemiz'le GRT Magazin programına bu kez de gelinlik sektörünün lider firmalarından birisi olan Azelin Gelinlik Gaziantep mağazası ev sahipliği yaptı.

AZELİN, GELİNLİK MODASINA YÖN VERİYOR

Gelinlik, kınalık, nişan kıyafeti, kaftan ve profesyonel türban tasarımı gibi alanlarda modaya yön veren Azelin Gelinlik, 1995 yılından bu yana hizmet vermeye devam ediyor. İlk şubesi 1995 yılında Van'da açılan Azelin Gelinlik, sürekli kendini yenileyerek sektördeki yerini güçlendirirken, farklı illerdeki şubeleri ile de hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Azelin Gelinlik'in Türkiye'deki en büyük mağazası ise Gaziantep'te bulunuyor. 2500 Metrekare bir alanda faaliyet gösteren Azelin Gelinlik Gaziantep mağazasındaki VİP Salon Brite Odası yüzlerce modeli aynı anda gelin adaylarının görebileceği bir showroom olarak hizmet veriyor.

SİMGE TERTEMİZ, AZELİN MODELLERİNİ ÇOK BEĞENDİ

GRT TV'de yayınlanan Simge Tertemizle GRT Magazin programının sunucusu Simge Tertemiz, magazin meraklılarının ilgi ile izlediği haber ve röportajları Azelin Gelinlik Gaziantep Mağazası'ndan izleyicilerine duyurdu. Sektörün öncü kuruluşu Azelin'in Gaziantep mağazasındaki çekimler sırasında gelinlik modellerini yakından inceleme fırsatı bulan magazin programlarının ünlü sunucusu Simge Tertemiz, gelinlik modasına yön veren modeller kadar, her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü mağazanın dizaynı ve konforuna da hayran kaldı.

STANDARTLARIN ÜZERİNDE BİR MAĞAZA

Geniş salonları, gelin hazırlama odası, dinlenmek için oluşturulan kış bahçesi ile gelinlere ve yakınlarına huzurlu bir ortam sunan Azelin Gelinlik Gaziantep mağazasının alanında Türkiye'nin en iyileri arasında yer aldığını ifade eden Simge Tertemiz, Azelin Gelinlik yetkililerini Gaziantep'e standartların çok üzerinde bir mağaza kazandırdıkları için tebrik etti.

AZELİN'DE OLMAK BÜYÜK KEYİF VERDİ

Kişiye özel tasarım hizmetinin de verildiği Azelin Gaziantep Mağazası Gaziantep'in yanında bölge il ve ilçelerinden gelen gelinlere de hizmet veriyor. Program çekimlerinin ardından mağaza yetkililerine mükemmel ev sahipliği için teşekkür eden ünlü sunucu Simge Tertemiz, şunları söyledi:

"Her programımı farklı bir mekanda sunmaya özen gösteriyorum. Azelin Gelinlik mağazasındaki çekimlerimiz sırasında büyük keyif aldık. Mağazanın huzur veren atmosferinde, gelinlerin hayallerini süsleyen gelinliklerle sunum yapmak ayrı bir güzellikti. Gelinlik önemlidir. Çünkü beğendiğiniz bir gelinlik, hayatınızın en mutlu gününde mutluluğunuza mutluluk katacaktır. Kısacası gelinlik adeta mutluluğun simgesi haline gelmiştir. Gelinlik modasının kalbinden gerçekleştirdiğimiz ve büyük keyif aldığımız çekimlerimizde bizlere çok güzel bir ev sahipliği örneği sergileyen Azelin Gelinlik Gaziantep mağazası yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. "

 

brosur
Bu haber 143 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...