SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Gaziantep büyükşehir Belediyesinin bu hizmetine Şanlıurfa çok sevindi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından örnek alınacak bir proje daha hayata geçirildi. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ortez-Protez Yapım ve Uygulama Merkezi’nde üretilen medikal ürünler, depremzedelerin, kazazedelerin ve engellilerin yaşam kalitelerini yükseltiyor.

31 Temmuz 2024 12:29

ŞANLIURFALI VATANDAŞLAR DA FAYDALANABİLECEK

Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ortez-Protez merkezinden Şanlıurfa dahil olmak üzeri çevre illerdeki depremzedeler de faydalanabilecek.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, "Ortez-Protez merkezimiz, sadece Gaziantep değil çevre illerimizden gelen vatandaşlarımızın da şifası olmak için, gece gündüz çalışıyor. Allah hepimize bu dualara layık olmayı, hakkıyla görevlerimizi yerine getirebilmeyi nasip etsin" ifadelerini kullandı.  

 
 
brosur
Bu haber 51 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...