SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Ökkeş Sabah faka bastı!

Gaziantep’te yayın yapan Ayıntap Gazetesi imtiyaz sahibi ve Gaziantep İnternet Medya ve Gazeteciler Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, polis tarafından düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Yalan haber, iftira ve hakaret içeren haberler nedeniyle gözaltına alınan Ökkeş Sabah’ın evinde ve iş yerinde polis delil ararken, bilgisayarlarına da el koydu.

30 Ağustos 2024 10:03

Uzun süredir polis takibinde bulunan Gazeteci Ökkeş Sabah hakkında iş adamlarına, siyasilere ve bürokratlara yönelik onlarca şantaj, tehdit ve rüşvet dosyası bulunuyor.  Yaptığı asılsız olduğu iddia edilen  bir  haber yüzünden geçtiğimiz günlerde bir cenaze töreninde  darp edilen, daha önceki yıllarda da bıçaklı saldırıya uğrayan ve otomobili yakılan  Ökkeş Sabah, internet sayfasında yaptığı ve asılsız olduğu iddia edilen haberleri, amacına ulaştıktan sonra  yayınından kaldırdığı  iddia ediliyor.
Şantaj, tehdit ve rüşvet iddiaları nedeniyle  gözaltına alınan Sabah’ın,  kentte bulanan  ve mesleğini  layıkı ile yapmaya çalışan dürüst gazetecileri de zan altında bıraktığı,   yaptıklarıyla genç gazetecilere kötü örnek olduğu, mesleğin saygınlığını da  zedelediği de ayrıca dile getirildi.

 
brosur
Bu haber 38 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...