SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Gaziantep´te bir ilk! GGC´nin yeni başkanı Meral Ay oldu!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti´nin merakla beklenen 28. Olağan Genel Kurulu ve yönetim kurulu seçimleri yapıldı iki liste ile gidilen seçimde Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti´nin yeni başkanı Ay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meral Ay oldu.

14 Eylül 2024 18:04

Türkiye’nin en köklü basın meslek kuruluşları arasında yer alan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nde bugün seçim heyecanı yaşandı. 2 liste ile gidilen seçimde Ay Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Meral Ay Gaziantep’te bir ilke imza atarak Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nin ilk kadın başkanı seçildi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin 28. Olağan Seçimli Genel Kurulu Gaziantep Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda yapıldı. Hasan Kırmızıtaş ile Meral Ay’ın başkanlık için yarıştığı kongrede GGC üyesi gazeteciler oy kullandı. Tamamlanan oy verme işlemi sonrası sayıma geçildi.


Yeni ve ilk kadın başkan Meral Ay oldu


Yapılan oy sayımının ardından adaylardan Hasan Kırmızıtaş 76 oy alırken, Meral Ay ise 89 oy alarak Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni ve ilk kadın başkanı seçildi.

 
brosur
Bu haber 41 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...