SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Valimiz Kemal Çeber’ in Kurban Bayramı Mesajı

Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı’nı daha milletçe kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız.

14 Haziran 2024 16:45

Bayramlar dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Kurban Bayramı küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin güç kazandığı, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının kuvvetlendiği coşku kaynağı olan anlamlı günlerimizdir.

Değerli Hemşehrilerim,
Bayram dolayısıyla eş, dost, akraba ziyareti veya tatil amacıyla yola çıkacak olan vatandaşlarımızın sevdiklerine güven içinde ulaşmaları için trafik kurallarına azami dikkat göstermeleri büyük önem taşımaktadır.
Bu özel günlerde, insanları birbirine yakınlaştıran, ortak duygu ve düşünceleri paylaştıran, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut ve sevgi aşılayan birlik ve beraberliğin gücünü hissetmekteyiz. Bu nedenle, özellikle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi anmalı, kimsesizleri, yaşlıları, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara yalnızlıklarını hissettirmemeliyiz.
Bu duygu, düşünce ve temennilerle; tüm Gaziantepli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, mübarek Kurban Bayramı’nın ülkemize, İslam âlemine ve tüm dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum.

 
brosur
Bu haber 85 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...