SPOR HABERLERİ

Tümünü Göster
Son Güncelleme:

Anketimiz Katılın

Anket bulunamadıı

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar´dan 100 bin kişilik dev konser.

Son albümü ´Yine Çalıyor´ ile zirveye yerleşen ünlü sanatçı Ebru Yaşar, Karadeniz´de müzik şölenine imza attı.

4 Temmuz 2024 12:00

 Trabzon'da konser veren Yaşar, şarkılarını yaklaşık 100 bin hayranıyla birlikte söyledi. Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar geçtiğimiz akşam, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son gününde sahne aldı. 100 bin kişinin katılımıyla festivalin rekoruna ve kapanışına imza atan Yaşar, beyaz sahne kıyafetiyle çok şıktı.

 

TRABZONLULAR EBRU YAŞAR'I BAĞRINA BASTI!

Trabzonluların büyük ilgi gösterdiği konserde başarılı sanatçı, şarkılarını alanı dolduran 100 bin kişiyle gece boyunca hep bir ağızdan seslendirdi. Ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ı Karadeniz bağrına bastı. Trabzon'da 100 bin kişilik dev konser Repertuvarında sevilen şarkılarının yanı sıra Karadeniz türkülerine de yer veren Yaşar sahnede yaptığı konuşmada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bizi sizlerle buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 
 
 
 
brosur
Bu haber 57 kez okunmuştur.
Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Yorumunuz Maksimum 1000 karakter
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

Yorumlar

0

Onay Bekleyenler

0
  Yükleniyor...